Over ons

In ons bouwbedrijf vindt u een architect en aannemer in één.
Een unieke combinatie waardoor we de kennis en het vakmanschap in huis hebben om al uw woonwensen waar te maken!

Sinds onze oprichting in het jaar 2000 zijn we inmiddels uitgegroeid tot een team van acht mensen. Ons kantoor en tevens werkplaats is gevestigd op de Gijsbrecht van Amstelstraat 73 te Hilversum. We zijn grotendeels werkzaam binnen de particuliere markt en onze werkzaamheden lopen uiteen van het vervangen van een kozijn tot het verbouwen of compleet nieuw bouwen van uw woning.

overons

Verbouwen

Het verbouwen van uw woning is een ingrijpende gebeurtenis, een goed plan is dan de basis voor een prettig verloop van de verbouwing en een succesvol eindresultaat. Met een architect in huis is deze basis snel gelegd. Samen met u kijkt hij naar de mogelijkheden binnen de stijl van uw woning en probeert uw wensen te verwerken in een ontwerp. Dit ontwerp, inzichtelijk gemaakt door tekeningen en maquettes, geeft u al een goed beeld van het mogelijke eindresultaat.

Uitvoering

Het opgebouwde vertrouwen in dit eerste stadium biedt perspectief voor de uitvoering van de plannen. De schakel tussen ontwerp en uitvoering is natuurlijk snel gemaakt binnen ons eigen bouwbedrijf. Met daarbij een goede prijs kwaliteit verhouding staan wij garant voor een succesvol eindresultaat!